Apply for this job
Java-utvecklare
  • Job Ref: 25567
  • Job Type: Permanent
  • Location: Täby, Sweden
  • Salary: SEK 30,000 - SEK 50,000 pa

Min klient är ett na-företag baserat i Täby och de söker för närvarande en Java-utvecklare. Några viktiga fakta / intressanta punkter om detta företag är följande: Ett världsledande företag som växer snabbt.

Arbeta för att minska koldioxidutsläppen, rädda jordens råvaror och bygga en cirkulär ekonomi. Det största företaget som arbetar med återanvändning av IT-produkter i Norden, handlar IT-utrustning.

Några viktiga fakta / intressanta punkter om denna position är följande: De ger dig möjlighet att arbeta hemifrån några dagar varje vecka. De erbjuder också flexibla arbetstider. De förlänger livslängden hos datorer, mobiltelefoner och annan IT-utrustning och säkerställer att produkterna nyttjas på nytt på ett miljövänligt och ansvarsfullt sätt.

Vill du jobba i en framtidsindustri i IT och bidra till ett mer hållbart samhälle och en cirkulär ekonomi? Den ideala kandidaten kommer att ha erfarenhet av att arbeta med följande:

Viktiga färdigheter: Stark kunskap i: Java, Spring & Hibernate Rollen kräver ett stort tekniskt intresse och teknisk högskola / högskoleutbildning är mycket önskvärt Önskvärda färdigheter:

Lagspelare med förmåga att arbeta för dig själv

J-People is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital