Apply for this job
Java-kehittäjä
  • Job Ref: 29896
  • Job Type: Permanent
  • Location: Helsinki, Finland
  • Salary: €30,000 - €60,000 pa

Asiakkaani on Helsingissä sijaitseva konsulttiyritys, joka etsii parhaillaan Java-kehittäjää.

Tärkeimmät tosiasiat / mielenkiintoiset asiat yrityksestä ovat seuraavat:

He ovat ammattilaisten joukko, joka on levinnyt monissa maissa

Nopeasti muuttuvassa maailmassa jokainen tieto voidaan käyttää uuden arvon tarjoamiseen.

Niiden tavoitteena on kaapata tietoon perustuvan maailman merkittävät mahdollisuudet ja muuttaa heidät elämään

Joitakin keskeisiä tosiasioita / mielenkiintoisia kohtia tästä kannasta ovat seuraavat:

Ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä ero ja olla osa edelläkävijän yritysten ja teknologian eturintamassa, vaihtamalla ideoita parhaiden ammattilaisten kanssa. Teet yhteistyötä kollegojen kanssa kansainvälisessä ja kehittyvässä työympäristössä ja lisää tietoa monilla eri alueilla.

Tarjoamme sinulle haastavan aseman ja suuret mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun. Tämän yrityksen avulla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan urakehitykseen. Jos sinulla on hyvä idea, ihmiset kuuntelevat sinua. Uskomme, että luottamus edistää vapautta ja luovuutta. Kulttuurimme rakentuvat avoimuuteen ja aktiiviseen jakamiseen - todella avoimeen ympäristöön.

Suuryrityksinä ne tarjoavat kilpailukykyisen palkan, terveydenhuollon ja vakuutusjärjestelyt, joustavat työajat, joustavat istuimet toimistoihin, mahdollisuudet etätoimintaan yrityksen laajakaistan kanssa, ilmainen pysäköinti, julkisen liikenteen tuki, rohkaiseminen sisäiseen kiertoon, terveen työn / vapaa-ajan tasapaino, lounasetu, kulttuuri ja urheilulupa.

Ihanteellisella ehdokkaalla on kokemusta seuraavien toimien kanssa:

Olennaiset taidot:

BCI-java-kehittäjällä on käytännön kokemusta Java 8: sta, J2EE: stä, HTML5 + CSS3: sta, RESTful Web Service -palveluista, jotka käyttävät JAX-RS -yhteensopivia sovellusliittimiä, Spring MVC: tä, Spring Bootia tai muita vastaavia Java- Sovelluspalvelimet kuten WebLogic, WebSphere, Wildfly, CI / CD-työkalut kuten Jenkins, SCM-työkalut, kuten Git ja SVN sekä Agile-menetelmät.

Toivottavat taidot:

BCI javan kehittäjän on kyettävä kirjoittamaan ja puhumaan suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja antaa Demi Moore (0) 1702 46 00 10, lähetä kopiot CV: stä osoitteeseen demi.moore@java-recruitment.com Java-rekrytointi, avoimen lähdekoodin ammattitaitoinen ammattilainen rekrytoija on kaupankäynnin tyyli VMR Consultants Ltd ja toimivat työvoimaviranomaisena tämän avoimen työpaikan suhteen.

J-People is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital