Apply for this job
Senior Java Entwickler
  • Job Ref: 23493
  • Job Type: Permanent
  • Location: Zurich, Switzerland
  • Salary: CHF 125,000 - CHF 135,000 pa

Mijn klant is een ontwikkelaar in zurich en zij zijn momenteel op zoek naar een Senior Java Developer | jQuery | Hoekig | HTML | CSS. Enkele belangrijke feiten / interessante punten over dit bedrijf zijn de volgende: Ze hebben meer dan 2.000 werknemers en een verwachte jaaromzet van meer dan 230 miljoen euro Ze zijn een van de grootste IT-servicesbedrijven met uitstekende groeivooruitzichten.

Kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije, de VS en Engeland Enkele belangrijke feiten / interessante punten over deze positie zijn de volgende:

Als een Microsoft-accountpartner hebben ze veel projecten met gerenommeerde bedrijven in verschillende branches waar je je kennis kunt toepassen en je vaardigheden en ervaring kunt blijven ontwikkelen. Betaald voor reizen en training Veel bedrijfsincentives en evenementen

De ideale kandidaat heeft ervaring met het volgende; Essentiële vaardigheden:

Met succes afgerond diploma in informatica of vergelijkbare kwalificatie Ten minste vier jaar professionele ervaring met objectgeoriënteerde softwareontwikkeling met Java Grondige kennis van de toepassing van methoden en technieken van software engineering, zoals proces- en datamodellering (OOA / OOD en UML) Zeer goede kennis van de huidige moderne componentmodellen (JEE) en ontwerpprincipes Goede kennis van de toepassing van softwareontwikkelingsprocedures, bij voorkeur in agile ontwikkeling (scrum) Zeer goede kennis van de huidige kaders zoals JSF, Hibernate en Spring Omgaan met toonaangevende databasesystemen (Oracle, DB2) Gewenste vaardigheden: Ervaren in JEE. Goede beheersing van de Duitse taal gesproken en geschreven Op reis. Neem voor meer informatie contact op met Charlie Brown op (0) 1702 46 00 10, of stuur een kopie van uw CV naar Jessica.payne@java-recruitment.com Java Recruitment, gespecialiseerde recruiters van open source bekwame professionals zijn een handelsstijl van VMR Consultants Ltd en treden op als uitzendbureau in verband met deze vacature.

J-People is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital