Apply for this job
PHP Developer
  • Job Ref: 29908
  • Job Type: Permanent
  • Location: Ghent, Belgium
  • Salary: €45,000 - €60,000 pa

Mijn klant is een SAAS Technology Company-bedrijf gevestigd in Gent en zij zijn momenteel op zoek naar een PHP-ontwikkelaar.

Enkele belangrijke feiten / interessante punten over dit bedrijf zijn de volgende:

SaaS-scale-up opgericht in 2012

Een alles-in-een tool voor CRM, verkoop, projectbeheer en facturatie.

3 nieuwe kantoren geopend in Amsterdam, Berlijn en Madrid. Spannende tijden liggen voor de hand.

Enkele belangrijke feiten / interessante punten over deze positie zijn de volgende:

Word lid van een snelgroeiend bedrijf met een unieke bedrijfscultuur. We zijn een energieke groep mensen en nemen regelmatig wat tijd weg van het kantoor voor teambuildingactiviteiten om zich te binden en te mengen.

Dit is je kans om deel te nemen aan een team van ervaren experts en jonge, ambitieuze professionals die geloven in de kracht van continu leren en zelfontplooiing.

U gebruikt uw passie voor ontwikkeling om de webtoepassing van bedrijven te maken, te coderen en te onderhouden. Op basis van uw ervaring, refacteert u en verbetert u onze bestaande codebase en stelt u innovatieve oplossingen voor.

De ideale kandidaat heeft ervaring met het volgende;

Essentiële vaardigheden:

Je hebt diepgaande technische IT-expertise en bijbehorende vaardigheden, waarvoor je zeer gerespecteerd bent bij je collega's.
U hebt uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van web- en database-gestuurde applicaties met een focus op objectgeoriënteerd, client-side / server-side scripting en API's van derden.
Je bent een PHP-expert en MySQL is een must.

Gewenste vaardigheden:

Kennis van Redis, Memcache, PHPUnit, Git, AWS (EC2, S3, Elastic Beanstalk) is een pre.
Je bent een teamplayer met een can-do mentaliteit die het niet erg vindt om een ​​uitdaging aan te gaan. Je krijgt het liever vandaag gedaan dan om 17.00 uur te vertrekken.

Je spreekt / schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Neem voor meer informatie contact op met megan Hill op (0) 1702 46 00 10, of stuur een kopie van uw CV naar megan.hill@vmrconsultants.co.uk Java Recruitment, gespecialiseerde recruiters van open source bekwame professionals zijn een handelsstijl van VMR Consultants Ltd en treden op als uitzendbureau in verband met deze vacature.

J-People is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital